Teemme öljykattilan puhdistuksia Lohjalla ja pääkaupunkiseudulla. Erikoisosaamistamme ovat rivitalojen, kerrostalojen, hallien ja muiden suurien kiinteistöjen keskuslämmityskattilat. Teemme huoltosopimuksia öljykattilan puhdistuksesta isännöitsijöille, asunto-osakeyhtiöille, yrityksille ja yksityisille.

Huoltosopimuksella saat säännöllisen ja huolettoman öljykattilan huollon.
Kysy lisää öljykattilan puhdistuksesta tai pyydä tarjous!

OTA YHTEYTTÄ

 

Puhdas öljykattila lämmittää tehokkaammin

Öljypolttimen palotilasta lämpö välittyy kattilassa olevaan veteen. Palamisen yhteydessä syntyvä noki kerääntyy palotilan seinämiin ja muodostaa eristeen, jolloin veden lämmittäminen kuluttaa enemmän öljyä ja rasittaa poltinta.

Jo 1 mm nokikerros voi lisätä öljyn kulutusta 3-7%. Säännöllinen öljykattilan puhdistus pitää kulutuksen maltillisena ja säästää poltinta.

 

Kuinka öljykattilan puhdistus tehdään

Öljykattilan puhdistus tehdään muun nuohouksen yhteydessä. Ennen varsinaista puhdistusta poltin sammutetaan ja irrotetaan, jotta palotilan putsausluukut voidaan avata. Samalla tarkastetaan öljypolttimen suuttimen kunto.

Nuohooja puhdistaa kattilan oikeilla välineillä tehokkaasti ja tutkii että toimiiko kattilan laitteet oikein. Palopinnat puhdistetaan mekaanisesti poraharjalla. Puhdistuksen aikana irtoava noki kerätään imuriin, joten öljykattilan puhdistus on erittäin siisti toimenpide.

Jos öljykattilan toiminnassa ilmenee häiriöitä, nuohooja kertoo kannattaako kääntyä öljypoltinhuoltajan puoleen.

Kattilan puhtaanapidosta kiittää itse kattila kuin myös luontokin.

Savukaasujen lämpötilan nousu ja savukaasuhäviöiden kasvu nokikerroksen kasvaessa:

Sulje