MK-Nuohous tarjoaa nuohousta Lohjan talousalueella. Teemme monipuolisesti kaikki nuohoukset. Kysy meiltä savupiipun nuohousta, takan nuohousta, kiukaan nuohousta ja lämmityskattilan, eli kattilan nuohousta.

Nuohoamme kaikkia kohteita kuten omakotitaloja, rivitaloja, kerrostaloja, kesämökkejä, vapaa-ajan asuntoja sekä teollisuuslaitoksien kattiloita ja hormeja.

Tilaa tästä nuohous Lohjalle, Siuntioon tai muihin lähikuntiin.

OTA YHTEYTTÄ

 

Nuohouspalvelu

Nuohouspalvelumme on osaava ja luotettava. Työn tilauksen yhteydessä kartoitetaan tulisijojen määrät ja katolle pääsy. Laadukkaan nuohouksen lisäksi haluamme varmistaa asiakastyytyväisyyden työstämme. Ennen nuohousta käydään sisällä, suojataan paikat noelta, eli tarkastetaan että tulisijan luukut ovat kiinni, sammutetaan koneellinen ilmastointi ja avataan savupelti, jotta nuohouksessa syntyvä noki poistuu kiinteistöstä oikeaa suuntaan.

Nuohouksen yhteydessä tarkastetaan hormin kunto silmämääräisesti. Tarvittaessa annamme palautteen palamisprosesseista ja noen laadusta.

 

Nuohous pitää savupiipun kunnossa

Nuohoamalla pidetään savuhormit hyvässä kunnossa ja turvallisina.

Tulisijoihin ja savuhormeihin kertynyt palamisjäte on nuohottava, sillä palamisjäte voi kertyä piipun seinämiin, syttyä palamaan ja tämä voi aiheuttaa tulipalon. Lisäksi nuohottu tulisija edistää energian taloudellista käyttöä sekä asumisviihtyvyyttä.

Nuohoojan tehtävä on poistaa savuhormeihin ja tulisijoihin kertynyt palamisjäte, jotta ne eivät aiheuttaisi nokipaloa ja veto pysyisi mahdollisimman optimaalisena. Nuohooja myös tarkastaa kiinteistöjen paloturvallisuuden, tulisijojen suojaetäisyydet palavista materiaaleista, sekä tulisijan kunnon ja antaa neuvoa tulisijan käyttäjälle.

Kiinteistön omistajan on pidettävä huolta siitä, että savupiipulle johtavat tikkaat ovat kunnossa. Tikkaiden ja kulkusiltojen tulee olla kiinnitetty tukevasti, sillä liukas katto eri vuodenaikoina on hyvin vaarallinen.

Sulje